Beste wandelaars

Het wandelen in het Zwarte Woud en in Bernau im Schwarzwald is niet seizoensgebonden. Geniet van het voorjaar met haar ontluikende bloemen en planten of de zomer met de geur van dennenbomen en gemaaid gras. Raak betoverd van de herfst met een eigen Indian Summer (Goldener Herbst) of van de winter over de met sneeuw bedekte en goed geprepareerde winterwanderwege is het hier aangenaam wandelen en vertoeven.

Een bijzondere bestemming voor een wandeling is de op 1294 meter hoog gelegen Krunkelbachhütte met een prachtig panaroma en uitzicht op de Zwitserse Alpen. De Krunkelbachhütte is te bereiken via het Premiumwandelpad “ De Hochtal Steig ”. Een nieuwe wandelweg van 15.6 km met 700 hoogtemeters. Een echte aanrader!!

Vanaf ons hotel Landgasthof Adler beginnen diverse wandelroutes en wij kunnen u de benodigde informatie en wandelkaarten verschaffen. De kamers met douche en toilet in het hotel zijn schoon, comfortabel en sfeervol ingericht en van alle moderne gemakken voorzien. Het ontbijt en avondeten is er prima en het terras nodigt 's avonds uit om lekker te blijven nakletsen onder het genot van een heerlijk glas bier of een lekker wijntje. Het hotel wordt geleid door een Nederlandse familie. Kortom een aanrader!!

Kijk voor mee bijzonderheden op onze website: www.hotel-landgasthof-adler.de

Met vriendelijke groeten,

Erik Walraven